Termeni și Condiții

Pentru a fi corect informați despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rog să parcurgeți toate informațiile din această pagină, de fiecare dată când folosiți acest site.

Folosirea, incluzând vizitarea site-ului maxilotm.ro , implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. 

Pentru a fi corect informați despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rog să parcurgeți toate informațiile din această pagină, de fiecare dată când folosiți acest site. 

maxilotm.ro are dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

CINE SUNTEM/OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

maxilotm.ro este operat de Clinica de chirurgie oro-maxilo-facială Timişoara, avand adresa Bv. Take Ionescu nr. 5, 300062 Timişoara, Romania

Proprietate Intelectuală

Întregul conținut al paginii maxilotm.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în formă publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informații aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006, care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe maxilotm.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Niciun utilizator nu dobândește, prin folosirea, navigarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Site, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare. 

Descriere Serviciilor

Serviciile oferite prin intermediul site-ului maxilotm.ro se adresează în special utilizatorilor de Internet. 

Furnizorul, prin site-ul maxilotm.ro, oferă utilizatorilor acces la o serie de servicii și informații care pot include și publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-ului de către dumneavoastră constituie acceptarea acestui mod de prezentare. 

Furnizorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, Furnizorul nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. 

Modificări de Conținut 

maxilotm.ro își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, ale datelor de contact și facturare precum și ale ofertelor prezente, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor,  își rezervă dreptul de a corectă eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale softurilor care fac posibilă funcționarea acestui, fără a anunță în prealabil. 

Descrierea bunurilor sau a serviciilor prezentate pe maxilotm.ro (prin fotografii, clipuri video, afișe promoționale digitale) nu reprezintă o obligăție contractuală din partea furnizorului.

maxilotm.ro nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori datorate erorilor produse de compania de hosting a site-ului sau a softurilor care sutin prezența online a acestuia. Aceste posibile erori nu obligă furnizorul la nicio dauna morală sau finaciară. 

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Pentru motive justificate, furnizorul își rezervă dreptul de a restricționa sau reclamă autorităților competențe accesul unui utilizator despre care consideră că ar putea prejudicia în vreun fel integritatea siteului maxilotm.ro

Litigiile

Orice  neinţelegeri privind  interpretarea şi executarea  prezențelor termeni și condiții, se  va rezolva pe cât posibil pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiile vor fi soluţionate conform legislaţiei în vigoare de către organele judecătorești din România, de pe rază localității unde se află sediul social maxilotm.ro

Contact

Pentru mai multe informații despre Politică de Cookie-uri sau orice alte întrebări, ne puteți contacta la adresa de email : chirurgiemaxilo_timisoara@yahoo.com